sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 11 August 2019

KEK COKLAT MOIST





Kek coklat dapurkakzu antara kek feveret ramai ye
Yang dah pernah oder tahu la cammana sedapnya kek ni
Kek nya pluffy , moist dan kaya coklat
Kini kzu turunkan ilmu pada adik kakak semua

PJJ KEK COKLAT MOIST
Best Seller dalam semua senarai kek
Premium Cakes

Kami akan ajar start dari mula bancuh sampai kek siap sempurna
Dan kami akan ajar cara nak kemaskan kek sebelom tuang ganache. 

Korang akan dapat
3 full video
Tips
cara buat & picit bcream ( border )
buat & tuang ganache
kek bulat & petak
Belajar cara nak tampal Edible Image (EI ), Deco strawberry & Deco kitkat full coklat

Dengan hanya RM50 korang akan dapat ilmu yang bermanfaat. InshaAllah

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video
1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin
MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu

No comments:

Post a Comment