sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 20 July 2019

Promo Class Burnt cheesecake Letops







Comeback !

Burnt cheesecake
Assorted flavour

PROMO rm20 selama 48 jam 😲

Bermula jam 11 am 19 july - 12 pm 21 july

korangg bukan sahaja dapat belajar 1 kek tetapi 3 kek sekaligus
💪Burnt cheesecake
💪dip dip brownies
💪lava cheese kek ( kek antoo )


semua kek ni trending tawww di pasaran
Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video


1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu

Wednesday, 17 July 2019

PJJ KEK GULA HANGUS @ KEK SARANG SEMUT






PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
Salah satu product Evergreen.

Dapat bikin sendiri memang hakak tabik springgg kat adik kakak semua
Salah satu product highclass desert
Susun atas meje elok elok buat tetamu tak toleh yng lain dah

PJJ KEK GULA HANGUS @ KEK SARANG SEMUT

(Fee RM35 sahaja)

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu

017 6331252

Tuesday, 16 July 2019

KEK SARANG SEMUT @ KEK GULA HANGUS






Yuran Rm20 ajerr ye

PROMO bermula 16 julai hingga 19 julai jam 10 pagi sahaja ye
harga akan kembali ke asal rm35

Grabb cepat ye adik kakak

Ini kek ibu duit ye sayang adik kakak
Syoknye tak payah perap pun elok besarangnya
Keknya moist lembab lembab ye dan manisnya sedang elok tak melekat di tekak

Untuk pasaran raya haji elok benar korang belajar ni

PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
KEK GULA HANGUS @ SARANG SEMUT

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736


WHATSAPP KAKZU 017 6331252