sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 June 2019

Baking Class DAPURKAKZU











Serius sedap !

Tart yang tak melekat kat lelangit bile korang makan
Ada teknik nak bagi cadbury tak cair dalam balang tapi cair kat mulut korang
Selain dari tart nenas kegilaan ramai tart cadbury juga menjadi kemestian setiap kali hari lebaran Dalam class ini kami pelbagaikan variety tart

Antaranya
*Tart Nenas(video)
*Tart Mawar ( video )
*Tart Chocolate ( info )
*Tart Cube/cube Chocolate(video)
*Tart Cheeseball ( video )
*Tart Cadbury ( video )
*Tart Nutella(video)


Tu story bab Tart aje, yang gempaknya korang akan dapat juga Resepi/Video
*Almond London ( video )
*Untaian qaseh ( video )
*Letops Cranberry cookies ( video )

Yuran kelas ni hanyalah Rm30 sahaja tau.

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook. 

Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 


Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252