sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 30 December 2012

Sticker & logo ANDA

 hai..!!

Eeeiiihhh ini kkzu punye tauuu sticker & logo.
Kalau ade sape sape yang nak punyai logo sendiri untuk jenama  sendiri dan di jadikan sticker lak boleh laa contact..@ massage aje di
Ridhwan ( anak kkzu ) graphic design
~DAPUR-KAKZU
~facebook

Design yang di reka khas setiap satu mengikut citarasa warna dan tema ANDA.
Dibawah ini adelah contoh sticker yang telah di tempah oleh rakan rakan mengikut tema yang di kehendaki, dan akan di buat sampai anda  puas hati baru akan di print dan di pos.




 Bersedia untuk di pos











Thursday, 27 December 2012

Loyang bunga kek karamel



 hai..

lorrr nape ngan loyang ni, yang benarnye ramai yang tanye kat kkzu, mane nak carik loyang bunga untuk kek karamel  ni, kkzu lak dengan poyonye jawap laaa ' dah takde jual laa sebab ni loyang lama arwah nenek kkzu punye' kkzu pun amik kat rumah mak., kkzu kan suke kutip barang barang lama gitu,..
Pastu kkzu terfikir jugak kalo 1 hari nanti loyang kkzu bocor macam mana laaa agaknye nak buat kek karamel bunga lagi kan, kkzu pun puas laaa dok servey mana ade kedai buat loyang sebab setakat ni yang ade loyang berpetri sedangkan loyang kek karamel tokleh berpetri..
Akhir nye jumpe juge loyang bunga ini bakery shop di Puchong.






Loyang bunga ni size 8 INCI
Cara nak buat kek karamel ni klik kat SINI ye.



Wednesday, 26 December 2012

Belajar buat kek


Hai

GAMBAR GAMBAR SEPANJANG 3 KALI SESI BELAJAR DI DAPURKAKZU sepanjang minggu lepas.
Kak Suraya, kak no dan linda dari KL ~ RVC & RUSSIAN CAKE
25 /12/ 2012

info untuk JADUAL BULAN JANUARY klik di SINI.
Boleh pilih date dan kek yang masih tak bernama ye





Datang 3 orang ~ kek belah 3 tauuu ~ datang sorang bawak balik semua 2 biji


22 /12 2012 ~ tinggal lagi 2 kali sesi jek untuk bulan disember., pastu sambung pada january 2013 ye.
Sheila dan anak saudara datang dari Ipoh ~ rainbow cake & cotton cheese cake

 cotton cheese cake with topping

23/12/2012
Azura , Ibu dan adik dari wangsamaju & pahang

coklat indulgent & kek lobak merah