sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 19 July 2012

Saji Ogos 2012 sudah mari


Assalamualaikum....
Ahaaaaaa, jumpa kkzu di SAJI keluaran bulan OGOS 2012. Nak cerita kan mase nak posing gini malu woooo tetapi demi Majalah Saji kkzu sanggup tauuu  kire malu tapi mau...heeeee. Terima kasih kepada Rosparadila wartawan eksekutif sudi menjemput kkzu menyumbang sedikit resepi daripada 200 resepi kesemuanye oleh beberapa chef yang lain juga. Waaaah tebal bukunye untuk edisi khas hari raya nanti.

Di kesempatan ini kkzu  mengucapkan Selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa ye buat semua teman teman kkzu seluruh Malaysia, Singapura, Arab Saudi , Indonesia dan seluruh kenalan kkzu di seluruh pelusuk dunia...macam lah ada kenalan di seluruh dunia...wakaka...

Terima kasih juga pade rakan fb kkzu dan rakan FANPAGE DAPURKAKZU yang selama ini memberi sokongan dan dorongan agar kkzu lebih rajin masuk ke dapur.Di bulan ramadhan ini kkzu ingin mengambil kesempatan berehat sebentar bersama kitkat gitu. Insyaallah ade juga yang nak datang belajar di bulan ramadhan , boleh juga asalkan ayo lio kome tak meleleh bau kek kek tuu udah lerr ye...


Wookeyy,  di kesempatan ini kkzu memohon seribu kemaafan andainye ade tersilap kata dan bahasa kepada semua yang mengenali diri ini.Apa yang kkzu lakukan hanya lah kerana ALLAH dan rezeki yang di perolehi juga adelah DARINYE.



Beli , beli jangan tak beli tauu...tebal muka surat nye dan harga pun berpatutan walaupun sedikit lebih.

18 comments:

  1. insyaallah mummy akan cari ni......this week must turun JB ke or kalau takot tak sempat mummy Gi Geylang je must buy ni..... TQ kkzu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mummy..banyak betul resepi2 dari chef terkenal juge...

      Delete
  2. Harus beli ni..TAHNIAHHHH. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih kk liza...beliiii tauuuu.....

      Delete
  3. Replies
    1. tile kasih ye.....ghaye nanti buta koi sendiri tauu

      Delete
  4. Tahniah....InsyaAllah beli nanti..Selalu jgk beli SAJI ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq adda...nanti boleh buat koi ghaye ye...

      Delete
  5. Zu, tahniah dapat masuk SAJI. dah lama cari resepi ferrero rocher ni... selalu beli kat sorang uncle chinese tu... sedap dia buat... tk resepi.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak zu....
    Tahniah kak zu...tengah mencari majalah ni...belum jumpa lg kat kedai area umah ni...mesti dapatkan juga...tahniah sekali lg kak.....sweetnya akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam wan...
      kkzu pun beli kat kedai mamak di sri putra..

      Delete
  7. Wah...Kak Zu...dah jadi celebrity chef..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooohh tidak...baru jek nak berjinak jinak....heee

      Delete
  8. Assalamualaikum, kak zu. My mother lost her copy of this particular book. She is upset about not being able to find a particular recipe for a cookie called "Cip Royal Jumbo" because her book is lost. Please, do you mind looking up that recipe for us in that book? I hope it is no trouble. :)

    ReplyDelete