sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 15 April 2012

Mari belajar buat cakes ~ SENARAI HARGE BELAJAR BUAT KEK DI DAPURKAKZU


KLIK SINI untuk melihat gambar sekitar kelas





Assalamualaikum..
Hai..

** 

KELAS PERSONAL
 
Kelas PERSONAL berlangsung pada hari Selasa hingga jumaat.( datang seorang @ berdua )
Bermula jam 9.30 pagi hingga selesai ( lebih kurang 2 petang )
Belajar 2, 3 jenis kek atau lebih
Deposit rm 100 di perlukan pada setiap booking kelas.( no account akan di beri kemudian )
Pilih tarikh dan jenis kek yang nak belajar
Kek yang di ajar adelah size sepertimana kkzu jual ( SIZE 9 inci  ) dan boleh bawa balik semua jenis kek ( hasil membaking )
Tidak perlu membawa ape2 kerana semua barang keperluan di sedia kan.
Whatsap kkzu 017 6331252
Jika nak hadir pada Sabtu atau Ahad boleh beritahu kkzu sebelom kelas berkumpulan di booking


( kelas personal )
1. Mascarpone  Tiramitsu Cake  ~  rm190
2. Walnut Carrot Cake ~ rm 180
3. Caramel Cake ~ rm 150
4. Red Velvet Cakes ~ rm 190
5. Red Velvet Cupcakes ~ rm 190
6. Marble Cheese Brownies ~ rm 150
7. Rainbow cakes ~  rm 200
8. Coklat Cheese Moist Cakes ( unbake ) ~ CCMC ~ rm160
9. Black White Russian Cakes ~ rm180
10. Vanilla /coklat sponge cake with frescream ~ rm 180

11. Durian cheese cakes ( unbake )~ rm 180
12..Oreo Blueberry cheesecake ( bake ) ~ rm 180
13. Fudge Brownies ~ rm 150
14. Kek coklat moist with ganache topping ~ rm 180
15. Coklat Indulgent ~ rm 200
16. Coklat cupcakes & swirl roses buttercream ~ rm 180
17. Mango Cheese Cake ~ rm 180 
18. Pandan gula melaka cupcake ~ rm 180
19. Japanese cotton cake & topping freshcream ~ rm 180
20. Hummingbird cake  ~ rm 180
21. Pecan butterscotch cake ~ rm 180 



KELAS BERKUMPULAN 

Kelas berkumpulan seramai 4 orang berlangsung pada Sabtu dan Ahad
Bermula jam 9.30 pagi  hingga selesai ( lebih kurang jam 4 petang )
Belajar 4 jenis kek yang telah di tentu kan jenis nya
Deposit rm 100 di perlukan pada setiap booking
Kek yang di ajar akan di bahagi empat untuk di bawa pulang ( 4 jenis )
RM 250 setiap SEORANG ( 4 ORANG )
Kek akan di buat bersama sama
Kelas akan terbatal jika kurang dari 2 orang ( Deposit akan di pulangkan @ di bawa ke minggu seterus nya )
Tidak perlu membawa apa2  kerana semua barang barang kerperluan membaking di sediakan.
Kelas berkumpulan memberi peluang kepada pelajar membayar harga lebih rendah untuk  4 jenis kek
WHATSAP KKZU 017 6331252



**INFO ALAMAT**

DAPURKAKZU

Bandar Bukit Mahkota
Bangi
Selangor


 INFO ALAMAT RUMAH DAPURKAKZU
 . Ikut highway KL SEREMBAN
. Masuk tol Putra Mahkota
. Lepas tol jumpa traffic light  masuk kanan
. Jalan terus jumpa T juntion masuk kiri
. Jalan terus masuk kanan ( T junction )
. Jalan terus jumpa taman padang permainan masuk kiri
. Itu lah seksyen 3 rumah teres setingkat sebelah kanan
Cari lorong rumah  ( kkzu akan beri kemudian )

phone ( WHATSAP )~ 017 6331252
~ bersebelahan Bandar Sri Putra dan Kolej Islam ( kuis )~

Mule : 9 .30 pagi (tolong tepati mase ini )

CUTI PADA ISNIN 

















23 comments:

  1. as-salam sis..
    tahniah ya class dah bermula, semoga terus dilimpahi rizki olehNya aminnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah shu, mudah mudahan ye...

      Delete
  2. kak zu .....sukanya....bolehlah nanti... saya nak pakat2 dengan kawan attend klass kak zu...

    ReplyDelete
  3. Kak Zu, nak jugakk belajar...baru tau akak ada bukak kelas...

    ReplyDelete
  4. asssalam k.zu, ekin nk belajar juga...akk bukak kelas kat mana?=)..nk pergi dgn mak..nway setiap kelas kena 2kek ek?klu satu kek boleh ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam ikin...
      1 sesi 2 kek ye..
      rumah kkzu di bandar bukit mahkota, bangi lame , series nak datang kkzu bagi adress penuh ye..

      Delete
  5. tahniah kak... setapak lagi maju kehadapan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm ye ita..sokongan dan pertolongan dari ita sangat sangat kkzu hargai..

      Delete
  6. Teringin nak blaja kek ngan kakzu...Insyaallah sy cari lagi kawan 3org yer...so kalau nak attend klas ni kene booked the date la kan kak? nanti ramai plak yg serbu sekaligus..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh meh shila...kene booking ye sebab nampaknye ramai yang nk dtng tuu...

      Delete
  7. Tahniah kakzu..terigin nak belajar ngan kakzu..tapi x de kwn yg nak pegi belajar..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm ye ida...kalau nak dtng boleh kkzu selit2 kan...dtng sorang pun tkpe tapi bayar pun kene sorang jugak laa..heee

      Delete
  8. tahniah k zu...wah...berita baik ni....mudah2an Allah izinkan sy berguru ngan kak zu...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak zu...bersebelahan je kita rupanya..wan dok seri putra ni je...wan nak join kelas kek akak,insyallah...nanti wan tanya kwn2 cukupkan 4 org,nanti apa2 hal wan call akak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...oooo ye ke, dekatnye kite..

      Delete
  10. Asslm kak zu,pilihan kek tu atas pelajar atau kak zu tetapkan ek..biasa berapa hari kena britahu nak dtg belajar ..pembayran di buat masa bila?tq......

    ReplyDelete
  11. Salam, anak perempuan saya minat utk belajar bakery. Umur 10 tahun. Di mana boleh saya hantar dia? Saya tinggal di Bdr Baru Bangi.

    TQ

    ReplyDelete
  12. kek dan date pilih sendiri ye

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum
    kzu nak tanya ruma akk dekat ngan publiC transport tak..

    kalau datang berdua tapi sorang ja nak belajar Caj Rm50kan...

    ReplyDelete
  14. oppss lagi satu..kalau kelas kena 2 jenis kek ye kzu...makasi

    ReplyDelete