sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 2 May 2019

PJJ CLASS BANGKIT CHEESE






PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS

Raya dah dekat kan
Jom belajar bersama DapurKakzu
Pasti pulangan berganda ganda dengan izin Allah...InshaAllah
Yang penting usaha perlu ada dan Tawakalillah
Allah suka pada mereka yang berusaha yer


PJJ biskut raya volume 5
*Suji Brunei
*Bangkit Cheese
*Bangkit Oreo
*Bangkit Cranberry
*Orange sweet
(FEE RM 30)

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar

Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252 



Jumpa kkzu di
IG : DAPURKAKZU
FB PAGE :DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS

Tuesday, 30 April 2019

Baking Class PJJ Online Dapurkakzu Creampuff * Profiteroles




PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
PJJ Creampuff & Profiteroles
Fee Rm35 OFFER

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Korang akan dapat
*Full video
*Resepi bergambar
*Tips dapurkakzu


1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

Whatsap kami untuk senarai penuh PJJ onlineclass Dapurkakzu

WHATSAP kkzu 017 6331252


Jumpa kkzu di
IG : DAPURKAKZU
FB PAGE :DAPURKAKZU

FB : ZURAINI ALIAS