sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 14 December 2019

BURNT CHEESECAKE













PJJ CLASS ONLINE DAPURKAKZU

3 CAKE DALAM 1 PACKAGE

YURAN RM30  Korang akan dapat belajar

BURNT CHEESECAKE ( ASSORTED FLAVOUR )
DIP DIP BROWNIES
COKLAT CHEESE LAVA BERHANTU

Untuk lebih variety class boleh whatsapp kakzu & teams


Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar

Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

Thursday, 12 December 2019

DONUT BROWNIES







KELAS TERBARU DAPURKAKZU🔥🔥🔥🔥🔥


Bukan biashe biashe ni
Kacukan donut ngan brownies
Lahir la baby donut brownies
Sedang trending nau nauuu
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃


PJJCLASS DONUT BROWNIES
RM20

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

IG : DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS II


Hai adik kakak
Maaf tau kekadang kakzu lupa nau nau nak masuk blog semanisgula nih
kakzu ni  ada je hari hari kat IG dapurkakzu dan fb Zuraini Alias ll

Korang jangan ketinggalan ye grab class online dapurkakzu
Semua class yang kakzu anjurkan adalah class yang bermanfaat dan boleh la korang cari side income buat keluarga
Takde la dok temenong sana sinun nak pikio apa nak buat utk tambah pendapatan

Duluu kakzu ajar class hands on
Dekat 10 tahun jugak
La ni segala pengalaman kakzu curahkan di class alam maya
Lebih efisyen dan jimat kocek korang serta jimat mase sbb klik kat phone je class dah boleh on
Harga class bebaloi bebaloi super jimat

whatsapp je kakzu
assistant kakzu akan reply secepat sepantas kilat giteww


ok bye
see u di class online dapurkakzu