sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 20 September 2017

COKLAT INDULGENCE


Hai...
Semua warga Malaysia tahu kek ini kannnnnn
Popular kan kek ini di mana mana
Ye ye betul kek ni dah lama di pasaran
Dah jadi kek evergreen
Masih menjadi kek kesukaan ramai
Kakzu juga dah tepek resepi bermacam macam versi

Kali ini resepi PJJ serta Video tutuorial lengkap
Memang kkzu nak ajar betul2 cara pro melalui Video MELALUI FB CLOSEGROUP
Nak shoot nye pun ade lebih kurang 50 shoot cut cut tetapi kkzu dah cantumkan menjadi 1 @ video sahaja
supaya pelajar pjj boleh bake kek dengan mudah dan senang faham

Okeh
Nak Oder / Kelas / PJJ Class
WHATSAP KKZU 017 6331252

IG : DAPURKAKZU
FB PAGE : DAPURKAKZU



Sunday, 17 September 2017

DELIVERY CAKE ( DAPURKAKZU )


HAI olssssss
Biasa tak dengar Delivery kek sampai depan pintu
Sampai ke tangan penerima
Haaaaaa Dapurkakzu dah delivery kek hampir 10 tahun lamenye
Dah masak dah jalan jalan kat sekitar lembah kelang ni
Tapi oder lah awal dua ke hari ye
Sempat la kkzu bake kek dengan aman damai dan tenang

Nak ODER / KELAS /KELAS PJJ boleh WHATSAP KKZU 017 6331252

Kakzu beroperasi di Bandar Bukit Mahkota, Bangi
Delivery ke sekitar Lembah Kelang dengan cas sekian sekian ye

Nak intai intai pic kek / kelas pjj boleh juga ke IG DAPURKAKZU @ FB PAGE DAPURKAKZU

Ok daaaaaa jumpa lagi ye di siaran akan datang
luv u olsssss yang sentiasa setia dengan DAPURKAKZU


Friday, 15 September 2017

Kelas ONLINE PJJ DAPURKAKZU






hAI Semuaaaaaa

Suka tak makan kek ni
haaaaa sukaaaa kan kan
Meh belajar cara nak buat kek ni
Jika dapat buat kek ni kkzu percaya andalah insan paling bahagia
Sebab apaaaa
Sebab nanti anak / papa / mak mertua / ipar duai semua pakat sayang sebab dapat buat kek sedap cenggini
Ye TAUUUUUU
Kek lama dah di pasaran
Tapi kek evergreen tauuuuu
Kek tak lapuk dek hujann
Lemak berkrim halus masuk tekak
Setanding dengan kek KEDAI
Silap silap lagi lemak dari kek kedai
Okeh boleh contact kkzu kalo nak belajar ye

RM 50 je


PJJ Coklat Indulgence

1. Cara buat kek

2. Cara buat mouse coklat / putih

3. Cara melayer / melepe mouse 

4. Cara tuang ganache

5. Closed group FB

6. Video tutorial

7. Tips

Whatsap kkzu 017 6331252

Jumpa / cari kkzu di
IG : DAPURKAKZU
FB PAGE : DAPURKAKZU

Sunday, 10 September 2017

PJJ ONLINE CLASS DAPURKAKZU













PJJ ONLINE CLASS DAPURKAKZU

KELAS PJJ IALAH KELAS
1. belajar tanpa perlu keluar rumah
2. Belajar melalui closed group Fb tanpa had
3.Bayar sekali sahaja dan seumur hidup
4. Boleh belajar pada bila bila masa di sukai
5. Boleh kemuka soalan jika tak faham
..

Apa yng istmewa kelas PJJ Dapurkakzu
1 Resepi bertulis & bahan bergambar
2. Video TUTORIAL  keseluruhan dari mula pengenalan bahan kek sehingga siap sebiji kek termasuk cara melepe kek
3. Tips A to Z
4. Jika tak faham boleh lihat video berulang ulamg kali sehingga faham.dan bila bila serta di mana sahaja melalui phone sahaja
5.Harga adelah sangat berbaloi dengan apa yng anda dapat di PJJ Dapurkakzu
6. Step video sangat details termasuk cara membakar/ malayer/ melepe / membancuh / memixer / mengadun / mepiping guna.nozle dll
7. Step mudah faham kepada beginner ( tak pernah membaking zero sangat boleh join ) dan yang sudah biasa membaking juga lagi la boleh .
8. Kek laris di pasaran ( LIHAT IG DAPURKAKZU )


Berminat boleh Whatsap kakzu ( 017 6331252 ) dan buat pembayaran
1. Beri nama FB
2. Klik join ( kakzu akan beri link ) . .


1. PJJ KEK COKLAT MOIST ~ RM 50

2. PJJ PECAN BSCOTCH ~ RM 50

3. PJJ PANDAN GULA MELAKA ~ RM 50

4. PJJ KEK KARAMAL ~ RM 70

5. PJJ HUMMINGNIRD CAKE ~ RM 50

6. PJJ MANGO CHEESECAKE ~ RM 50

7. PJJ COKLAT CHEESE MOUSE CAKE ( CCMC.) ~ RM 50

8. PJJ MARBLE CHEESE BROWNIES & FUDGE BROWNIES ~ RM 50

9. PJJ CHOCOLATE SPARTAK CAKE & RUSSIAN HONEY CAKE ~ RM 70

10.PJJ SOFT BUTTER MARBLE CAKE ~ RM 30

11. PJJ RED VELVET CAKE ~ RM 50

12. PJJ CRUNCHY COOKIES ( 3 JENIS ) ~ RM 30

13. PJJ COKLAT INDULGENCE ~ RM 50

* NO 6 & 7 tidak perlu oven .( CHIILED )

Terima.Kasih dari Dapurkakzu
-

IG : DAPURKAKZU
FB PAGE : DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS


Selain dari kelas PJJ boleh juga attend kelas personal / group di rumah kkzu di BANDAR BUKIT MAHKOTA, BANGI.

Tuesday, 29 August 2017

Dapurkakzu CAKES / Kelas PJJ

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9


 FUDGE BROWNIES
SIZE 10

 RAINBOW CAKE
SIZE 9
LEMON CHEESECREAM TOPPING

 RED VELVET
SIZE 9

 FUDGE BROWNIES
SIZE 10

 PECAN BSOTCH
SIZE 9

KEK COKLAT MOIST
SIZE 20 X 10

 
 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9

 PGM
PANDAN GULA MELAKA

 COKLAT INDULGENCE
SIZE 9

 COKLAT INDULGENCE
SIZE 9

 KEK COKLAT
SIZE 9

 FUDGE BROWNIES
SIZE10

 FUDGE BROWNIES
SIZE 10

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9

 VANILLA SPOUNGE CAKE
SIZE 9
FILLING FRESHCREAM

 MANGO CHEESECAKE
SIZE 9

KEK COKLAT MOIST
SIZE 9

Hai....
Assalamualaikum

Kakzu ade tauuuu
Tak hilang !!
Masih tetap kkzu yang dulu bizi siapkan oder oder kek costemer
Siap delivery tauu sampai depan pintu
Tak payah susah susah nak keluar beli kek
Dah hampir 10 tahun kami delivery kek tauuu

Cuma kkzu tak update  setiap hari di BLOG SEMANISGULA
Hari hari ada di FB page Dapurkakzu & IG Dapurkakzu
Kelas !!
Masih ada cume kini lebih kepada kelas online PJJ
Kenapa PJJ Kelas yang kkzu heboh heboh kan tu
Kelas PJJ ialah kelas online di mana kkzu sediakan video lengkap, resepi bergambar dan tips
Mudah nak ikuti dan boleh  tonton ulang ulang kali sampai jemu gituuuu
Kelas kat rumah masih ada kalo nak hadir

Kalo kkzu lama tak muncui kat sini ( agak agak seminggu giteww )
haaaaa cari kkzu di IG DAPURKAKZU naaaaaa
ATAU
WHATSAP KKZU 017 6331252
Nak Oder / kelas personal /kelas group / kelas PJJ

Pilih pilih mana satu berkenan tu