sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 17 May 2013

mari nengok cake

 ccmc

 kek karamel

 walnut carrot cake

 kek coklat moist

 double coklat indulgent

 blueberry oreo cheesecake

 rvc

 roses japanese cotton cake


Thursday, 16 May 2013

dOUBLE COKLAT INDULGENT

hai..!!

saje je kkzu nak upload gambar ni..takde koje kate deme..walhal keje melambak kat dapo...lalalala
Kek ni pun dah banyak versi dan udah di derhaka kan oleh mereka mereka...takpe lakan asalkan rasenye tetap menawan jiwe qolbu gitu.Kakzu pun suke suke nak mengolah nye cara kkzu...Kek nye tinggi melangit kate deme...kalau nak rendah ckit boleh laaaa gune loyang yang lebih besar.

sory laahh ye..gambar tonggang tebalik...yang dah siap di atas..yang toge di bawah..layannnssszzzzzz






Tuesday, 14 May 2013

Buat kek Di DAPURKAKZU


15 mei 2013
Cikgu dan taukeh kek Zuraini mamat & dmiza cakes

kek karamel & ccmc
 Khatijah
11 mei 2o13
kek coklat moist & ccmc

 12 mei
roses rvc & double coklat indulgent
Azian & aliya

( Kek di belah 2 utk di bawa balik )

hai..!!

Boleh klik sini ye untuk keterangan lanjut Dan boleh book date jike sudi nak datang ye ...









13 mei
Ayu
rvc & kek karamel

Monday, 13 May 2013

aNAK BUJANG masuk dapo

ccmc ( coklat cheese )

haahaaaaaa adooiii nak masak buat kek atouu  nak control machoo ni...!!
Omak nye kate x kose nak  masuk dapo hari ni...penat weeihh tapi katenye nakkkk buat jugak utk bos tersayang..okeyyy laaa,,buat laaa sendiri ye..mak tukang snap gamba lak...peeaaaccee

tuang elok elokkkkk...allooo dapo beselerakkk,,lepas ni tolong kemas @ main tinggei je...

majalah 'saji " kene bayar alauns tauuu utk iklan apron tuu..hahaaaaa


siappppppp..harus keraskan @ sejukkan dalam petisejuk  beberapa jam utk hasil yang terbaik punyeeeee...

daaaaaaaaa...

Sunday, 12 May 2013

Lihat dan oder !!

KEK COKLAT MOIST

 hai..!!

KEBETULAN MINGGU INI BANYAK ODER KEK COKLAT MOIST DAN RENBO KEK..
Boleh LIHAT SENARAI HARGE KEK DI SINI


 KEK COKLAT MOIST

 RAINBOW CAKE

 RAINBOW CAKE

 KEK COKLAT MOIST

 CUPCAKE KEK COKLAT

 RAINBOW CAKE

 RAINBOW CAKE

 CCMC

 RVC

 KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT MOIST

CCMC