sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 April 2019

Biskut Raya 2019 class Online Dapurkakzu








Chip Haunt Cookies Antara faveret biskut bebudak ye
Senang beno nak buatnya tapi perlu le ada resepi dan panduan yang betui ye adik kakak

Ada kat dalam Pjj vol 4

Kakzu tepek juga full list cookies yerr

Udah ushar ushar tu boleh WA kkzu ye 
017 6331252

Senarai Pjjclass Cookies Meletops Dapurkakzu
Harga yang sangat berbaloi utk Anda sedut Ilmunye
Cookies utk Sepanjang Tahun 💥
.
.
1. PJJ crunchy cookies
4 flavour
Almond..Coklat..Red velvet..greentea
( Fee rm 30) .
.
2. PJJ Old School biscuits
Legend Taste
Biskut kelapa classic & biskut kacang bonda
( Fee Rm30) Offer
.
3 . pjj Macarons
( Fee rm 30 )OFFER
.
4. PJJ forerro Biscuits
Premium Taste
( fee rm 20) .
5. PJJ Biskut Jering @ Hati @ Aloha
Legend biscuits
(Fee rm 20 )
.
6 PJJ Biskut Dahlia Jelita / Semprit
Legend biscuits Resepi Istimewa dapurkakzu
( Fee rm 20 )
.
7. PJJ Maruku Warisan
bonus : Jelita Black cookies
( Fee rm 30) .
.
8. Pjj Biskut Raya Vol 1
a. Oreo Crunchy
b. Gula melaka onde onde ( Butter Cookies )
c. Ombak rindu
( Fee rm30) OFFER) .
.
9. Pjj Biskut Raya Vol 2
a. Biskut Tart Mawar & Tart Gulong
b. Untaian Qaseh
c. Letops Cranberies Crunchy
d. Almond London
(Fee Rm 30) OFFER
.
10.PJJ Biskut Raya Vol 3
a. Cruncy Qadbury ( qadbury on tops )
b. Dania cookies ( premium Taste )
c. Cornflakes Crunchy
d. Black Toffee (Fee Rm 30) OFFER
.
11. PJJ Biskut Raya Vol 4
a. Biskut Makmur
b. Biskut Arab
c. Crystal Ball
d. Chips Hunt Cookies
Bonus : Belgium Cookies
( Fee Rm30) Offer
.
12. PJJ Biskut Raya Vol 5
a. Bangkit Cheese
b. Suji Brunei
c. Orange sweets
(Fee Rm30) .
.

13. Kudapan Cornflakes
9 flavour Meletops
1. Tomyam hot Spicy
2. Sweet & spicy
3. Garlic butter Chicken
4. Oreo Crunchy
5. Salted egg ( Telur masin)
6.Chocolate Orange
Bonus
Curry spicy Cornflakes
Golden Salted egg
Hot n spicy cheese
( Fee Rm35 )
.
.

Kakzu akan masukkan Puan / Tuan dlm group pjj di FB
Full video
Resepi bergambar
.

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.
1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin 

Tuesday, 2 April 2019

Baking class Tart Nenas & Tart Mawar









PJJ CLASS ONLINE DAPURKAKZU
WA kkzu 017 6331252
Kami akan bagi details dan senarai PJJCLass Dapurkakzu

Kami upgrade kan video dan resepi tart dengan rasa yang lebih Original & evergreen 
Cara mengadun doh Tart mawar dan Tart gulong adelah berbeza ye
Biskut tart yng apabila dimakan tak melekat di lelangit , Tak hancur bila di pegang atau dalam balang .

Tetapi cair di dalam mulut korang 😆

Yuran class Rm 30 offer korang akan dapat lebih nilai lagi dengan di sertakan sekali video Dan Resepi
Almond London
Letops Cranberry cookies
Biskut Untaian Qaseh

Pjj Biskut raya vol 2
Rm30

Kakzu akan masukkan Puan / Tuan dlm group pjj di FB
Full video
Resepi bergambar

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.
1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


 Jumpa kkzu di
IG : DAPURKAKZU
FB PAGE :DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS

Jumpa kkzu di
IG : DAPURKAKZU
FB PAGE :DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS