sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 11 May 2019

PJJ CLASS BAKING DAPURKAKZU








PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
Salah satu product Evergreen.
Tak penah pupus dan akan sentiasa kekal di pasaran sampai bila bila. Belajar tak semesti untuk berbisnes aje kan. Khas buat mak mak perlu belajar utk anak anak.


PJJ Cheesetart
(Fee RM30 sahaja)

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar


Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252

Friday, 10 May 2019

PJJ Class Online Dapurkakzu







PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS

Hai kawan kawan
Jom Belajar cookies Raya

Yuran serendah Rm 30 aje ye


Dalam class ada Biskut Oreo Crunchy yang jualannya viral laku keras sangat
Jom cek list di bawah🤓
PJJ Biskut Raya Volume 1
a. Oreo crunchy
b. Ombak rindu cookies
c. butter cookies
*red velvet
*pandan gula melaka
*choclate mocha
*strawberry swiss

( Fee RM 30 ) OFFER

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252

Thursday, 9 May 2019

Baking Class Online Dapurkakzu







PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS

Biskut Makmur antara favourite biskut Dapurkakzu. Texture biskut yang gebu dan sedap berlemak menjadikan biskut ni cair di mulut bila dimakan. Biskut ni senang beno nak buatnya tapi perlu le ada resepi dan panduan yang betul ye adik kakak. Yang bestnya biskut ni dah disekalikan dengan resepi cookies2 yang lain. Mana nak dapat dear 1 pakej ade 5 jenis cookies meletop. Semua cookies ni disertakan video penuh tutorial lengkap.

PJJ biskut raya volume 4
*Biskut Makmur geboo & crunchy *Biskut Arab
*Crystal Ball
*Chips Hunt Cookies
*Belgium Cookies 

Fee RM30 sahaja


Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video



1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252 

Wednesday, 8 May 2019

Baking Class Dapurkakzu















PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS

Hai korang
Kami ada package letops letops Pjj Class Online Cookies ni.Korang jangan ketinggalan kutip Ilmu bermanfaat ni ye. Antaranya class Tart nenas yang sememangnya biskut favourite ramai. Dalam class ini kami pelbagaikan variety tart

Antaranya
*Tart Nenas(video)
*Tart Mawar ( video )
*Tart Chocolate ( info )
*Tart Cube/cube Chocolate(video)
*Tart Cheeseball ( video )
*Tart Cadbury ( video )
*Tart Nutella(video)


Tu story bab Tart aje, yang gempaknya korang akan dapat juga Resepi/Video
*Almond London ( video )
*Untaian qaseh ( video )
*Letops Cranberry cookies ( video )

Yuran kelas ni hanyalah Rm30 sahaja tau.

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252