sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 30 December 2012

Sticker & logo ANDA

 hai..!!

Eeeiiihhh ini kkzu punye tauuu sticker & logo.
Kalau ade sape sape yang nak punyai logo sendiri untuk jenama  sendiri dan di jadikan sticker lak boleh laa contact..@ massage aje di
Ridhwan ( anak kkzu ) graphic design
~DAPUR-KAKZU
~facebook

Design yang di reka khas setiap satu mengikut citarasa warna dan tema ANDA.
Dibawah ini adelah contoh sticker yang telah di tempah oleh rakan rakan mengikut tema yang di kehendaki, dan akan di buat sampai anda  puas hati baru akan di print dan di pos.




 Bersedia untuk di pos











5 comments:

  1. salam... tolong send quotation sticker ni ke imanunik@gmail.com leh x?

    ReplyDelete
  2. Salam Akak,

    Mohon emailkan saya untuk design label yg ikut standard biasa dipasaran?
    email saya : emylia.a@gmail.com / rinkitchen81@gmail.com
    SMS/Whatsapp : 0192244301

    Thanks

    ReplyDelete
  3. Salam kak..tlg sent quotation sticker nie dan minimum tempah berapa ke email sy zamnetwork@gmail.com atau facebook username nizamtaro

    ReplyDelete
  4. mohon bgi quotation sticker saiz tinggi 10 cm X lebar 7 cm

    faizalerdayu1212@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Assalam, minta tolong bagi quotation untuk stiker macam kat atas tu...sebab nak buat brand sendiri... m.noorfarhan@gmail.com

    ReplyDelete