sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 26 May 2012

Mari belajar



22 mei 2012

Trio adik beradik dan anak saudara
Azwa
Hajar
Kak ida

seronok nye sebab semuanye sporting sporting belaka..




20 mei 2012

Atiqah and the gengs dari bandar baru bangi, bandar sri damansara dan pandan indah
senyum sokmo ~ ngeeeeee

Kehadiran adik adik dan kakak sekalian kerumah kkzu di Bandar bukit mahkota telah menceriakan suasana pagi . Semoge mendapat ilmu yang bermanfaat ye dunia dan akhirat.



Thursday, 24 May 2012

red velvet cakes ~ hari guru


Masih lagi minggu menyambut HARI GURU. Red velvet cakes 4.5 kilo ini delivery ke sekolah di Sri Kembangan.Semoga cikgu cikgu sekalian enjoy menikmati kek merah baldu ini dan jasemu guru di kenang selalu.


Masih lagi permintaan untuk kek RED VELVET CAKES 4.5 kilo di delivery ke Sekolah Rendah Sri Bintang. Terima kasih buat CIKGU KELLY YATIM peminat no 1 kek merah ini...
Semoge cikgu dan rakan rakan sekalian akan terus mendidik anak bangsa menjadi insan yang berguna dan rakyat yang cemerlang dunia dan akhirat.


Kek same dan ayat nye pun same...2 biji kek untuk sekolah sri bintang.

Tuesday, 22 May 2012

Mari meraikan mereka...


Assalamualaikum teman teman kkzu sekalian...

hurrmmmm dah seminggu lebih agaknye kkzu tak masuk ke laman ini sebab pc kkzu rosak mogok lapar lerrr pulak..heeeee..rosak, alahai manusia lagi la sakit macam macam kan. komputer pun sekali sekale pun jem laa jugak..

Sempena minggu hari guru dan hari ibu makanye ramai laaa yang nak meraikan celebrate hari istimewa ini, keluarlah kek kek yang bersaiz besar begini ~ 4. 5 kilo. Terime kasih dari kkzu kerana di beri kesempatan membuat kek2 untuk hari guru....boleh makan ramai ramai kan, meraikan hari yang bersejarah di sekolah. Di sini juga kkzu ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepade semua guru guru di malaysia yang telah mengajar anak anak kkzu dan mengajar kkzu juge semase kkzu mude remaje dulu.Semoge anda sekalian sentiase di rahmati allah..

Buat ibu ibu pula bagi kkzu setiap hari adelah hari ibu, setiap hari sentiase mengingati dan mengasihi mereka..