sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 12 December 2019

DONUT BROWNIES







KELAS TERBARU DAPURKAKZU🔥🔥🔥🔥🔥


Bukan biashe biashe ni
Kacukan donut ngan brownies
Lahir la baby donut brownies
Sedang trending nau nauuu
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃


PJJCLASS DONUT BROWNIES
RM20

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

IG : DAPURKAKZU
FB : ZURAINI ALIAS II


Hai adik kakak
Maaf tau kekadang kakzu lupa nau nau nak masuk blog semanisgula nih
kakzu ni  ada je hari hari kat IG dapurkakzu dan fb Zuraini Alias ll

Korang jangan ketinggalan ye grab class online dapurkakzu
Semua class yang kakzu anjurkan adalah class yang bermanfaat dan boleh la korang cari side income buat keluarga
Takde la dok temenong sana sinun nak pikio apa nak buat utk tambah pendapatan

Duluu kakzu ajar class hands on
Dekat 10 tahun jugak
La ni segala pengalaman kakzu curahkan di class alam maya
Lebih efisyen dan jimat kocek korang serta jimat mase sbb klik kat phone je class dah boleh on
Harga class bebaloi bebaloi super jimat

whatsapp je kakzu
assistant kakzu akan reply secepat sepantas kilat giteww


ok bye
see u di class online dapurkakzu






No comments:

Post a comment