sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 17 July 2019

PJJ KEK GULA HANGUS @ KEK SARANG SEMUT






PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
Salah satu product Evergreen.

Dapat bikin sendiri memang hakak tabik springgg kat adik kakak semua
Salah satu product highclass desert
Susun atas meje elok elok buat tetamu tak toleh yng lain dah

PJJ KEK GULA HANGUS @ KEK SARANG SEMUT

(Fee RM35 sahaja)

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 

Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu

017 6331252

No comments:

Post a Comment