sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 16 July 2019

KEK SARANG SEMUT @ KEK GULA HANGUS






Yuran Rm20 ajerr ye

PROMO bermula 16 julai hingga 19 julai jam 10 pagi sahaja ye
harga akan kembali ke asal rm35

Grabb cepat ye adik kakak

Ini kek ibu duit ye sayang adik kakak
Syoknye tak payah perap pun elok besarangnya
Keknya moist lembab lembab ye dan manisnya sedang elok tak melekat di tekak

Untuk pasaran raya haji elok benar korang belajar ni

PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
KEK GULA HANGUS @ SARANG SEMUT

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736


WHATSAPP KAKZU 017 6331252

No comments:

Post a Comment