sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 5 August 2019

PJJCLASS ONLINE CHOCOJAR CRUNCHY








PJJ CHOCOJAR by dapurkakzu

Korangggggg
Ni lagi satu product ibu duit🎈


New PJJ dapurkakzuπŸŽ€πŸŽ€ PROMO RM20πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ Mulakan pagi anda dengan bercoklat moklat
Tak perlu di panaskan yeπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Terus ngappp masuk molutπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Ada step yang perlu korang patuhi nak dapatkan chocojar crunchy munchyπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰


 Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar

Kami sediakan πŸ‘Œ
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

No comments:

Post a comment