sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 22 August 2019

KEK PISANG MEK GEBUS






Nak tak rahsia nak buat kek pisang mek gebus

Kakzu ajar cara senang nak buat kek pisang mek gebus
Tak perlu mixer ye
Korang akan dapat 1 lagi bonus kek minyak geboo

So 2 video ye

Promo sah sehingga 31 ogos jam 12 malam

PJJCLASS KEK PISANG & KEK MINYAK
Rm20 promo


Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar

Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video

1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

No comments:

Post a Comment