sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 6 February 2012

RANCANGAN MASAK MASAK

Pade 28 hb january yang lalu kkzu telah diberi peluang masak masak untuk portal video TRY MASAK.Seronoknye dapat jumpe ramai kawan dan hepi2 masak kat situ tetapi kkzu ade ketar sikit sebab pertame kali masak2 depan kamera, lebih kurang macam chef gitu...heheeee
Insyaallah lain mase kalau ade peluang boleh join lagi...
layan gambar2 mase program tuu berlangsung ye....dari jam 10 pagi hingge 4 petang gitu.


 Encik Abu dengan penuh keyakinan tuu...taukeh kek ni....

 Series nampaknye...


 saye lerrr ni....

 Ainie dari team TRY MASAK
Izan dari ADABI
Abu dari puchong

 Dah siappppp resepi kedue muffin coklat....cisssss, senyummmmm

 busy nampak nye semue guys disini...






Semuge kite berjumpe lagi yeeeeee....daaaaaaa

2 comments:

  1. salam k zu..jumpa kita di blog..
    bestnya kak zu..peh ni kena panggil Chef zuraini plak..tahniah...adik2 tumpang bangga..

    ReplyDelete
  2. kalaulah dapur rumah kita mcm dapur kat try masak ni kan best kak zu... anyway tahniah ya kakak!

    ReplyDelete