sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 12 November 2017

KELAS BELAJO BUAT KEK ( ONLINE CLASS DAPURKAKZU )






Hai uols


Kakzu ade buat PJJ CLASS tauu !

Nak belajar HANDS ON  mcm mcm halangan kan...jauh laaa...anak kecik kecik laaa....koje laaa
Laaa ni nak belajar tak susah dah...tekan je phone ..ON kelas


Semua kelas PJJ DAPURKAKZU dah di rnd dulu...bukan main taram je shoot video tak tentu arah naaa
Udah dekat 10 taun bergelumang dalam donia membaking ni
Makin lama makin banyak keluar resepi meletop letop di pasaran

PJJ class DAPURKAKZU dah ada 21 jenis kek
Haaaa kome belajo la ikut turn ye
Kalo boleh habiskan semua modul sampai khatam

ANTARA 20 JENIS TU

PJJ online Class Dapur kakzu sila pilih dekat list resepi yang ingin belajar di bawah ya 

1.pjj kek marble cheese brownies dan fudge brownies
(Fee rm 50)


2.pjj kek karamel
(Fee rm 50) Offer


3.pjj ccmc
coklat cheese mouse cake
( Fee rm 50 )


4.pjj mango cheesecake
( Fee rm 50 )


5.pjj Pecan Butterscotch
(Fee rm 50 )


6.pjj hummingbird Cake
( Fee rm 50 )


7.pjj pandan gula melaka
(Fee rm 50 )


8.pjj Coklat spartak cake & Russian Honey Cake
( Fee rm 50) OFFER


9.pjj soft marble butter cake
( Fee rm 30)


10 pjj kek coklat moist
(Fee rm 50)


11 pjj red velvet cake
(Fee rm 50)


12 pjj crunchy cookies
( Fee rm 30)


13 pjj Coklat Indulgence
(Fee rm 50)


14 pjj Choc Brulee Cake
( Fee rm 40)
NOW OFFER RM 30

15 pjj butter cake POTONG
( Fee rm 10)


16 pjj Japanese Cotton Cake
( Fee rm 30)


17. pjj Blueberry Cheesecake
( Fee Rm 40)


18 pjj Creamy bread puding
( Fee Rm 30 )Offer


19 pjj Old School biscuits
( Fee Rm 30) Offer


20 pjj Nutella Cheese cake
( Fee RM 30 )


21 pjj Lava coklat cake
( Fee Rm 10 )


Semua pun OFFER !
OFFER Ilmu berbaloi baLOI !




Kakzu akan masukkan Puan / Tuan dlm group pjj di FB
Full video
Resepi bergambar

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736

1. Buat pembayaran ( WHATSAP KKZU 017 6331252 )
2. Beri nama FB
3. Klik Joined ( kzu akan beri link)



No comments:

Post a Comment