sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 14 December 2020

PANDAN CENDOL

RUANG MAKAN YANG INDAH

SAMBAL TERUNG UDANG

ASAM BOI PINEAPPLE

UDANG BAKAR KUAH PERCIK



SET SATAY



CUCUR UDANG


AYAM BAKAR



Fresh tiger prawn in chili har lok

SAMBAL SOTONG PETAI


AYAM KACANG


UDANG LEMAK NENAS

BUBUR SOM SOM

KERABU PUCUK PAKU
 

Kite merancang Allah menentukan
Plan nak ke tempat ke lain endingnye ke sini
Syukur YaAllah Allah sebaik perancang yang maha mengetahui lagi maha penyayang
Dengan izinnya kami anak beranak bepeluang menjamu selere di
De.Wan 1958 by Chef Wan
Sebelom nak pegi kami sempat lagi review di youtube , ig dan fb serta google
Okay overroll kate sedap
Betul apa yng di kate
Restaurant Chef tesohor dunia kan
Tekejut kami bile makanan sampai
Gaya hidangan class gaya hotel 6 star dan potion makanan big big plate
Semua di hidang dalam pinggan yang unik
Puas hati dengan apa yng kami bayar
10 🌟 utk semua hidangan
Semua menu Malaysian cuisine identiti Malaysia
Kami oder
Aneka satay
Cucur udang
Kerabu pucuk paku with kerang
Ayam kuah kacang
Ayam bakar sos percik
Udang harimau lemak nenas ( less 50 %)
Fresh tiger prawn bakar ( less 50 %)
Fresh tiger prawn in chili har lok ( less 50 % )
Sotong petai
Sotong kari hijau telur asin
Sambal terung udang
Bubur som som
Pandan cendol
Asam boy pineapple
Size udang semua big big size
Rase komfem takkan same mana mana restaurant @ menu hotel hotel yang lain
Menu Chef Wan tesendiri
Harga kzu tak sure..murah pada seseorang...mahal pada orng lain..tepuk poket tanya hati ye
Bukan nak makan hari hari ..sekurang kurangnye merasa sekali seumur hidup tapi kalau mampu hari hari go on baby
Hari ni kami dapat less voucher rm100 sempene celebrate besday along 14/12
Dapat lagi lagi sepotong kek free
Less lagi 50 persen utk semua menu udang
Okay gaissss
Kzu recomen ikhlas
Pegi le jika ada kelapangan masa dan Rm
Korang cek menu di sini
.
Location Bangi & KL
Kene book dulu ye jika nak datang
( 010 207 0383 ) sebab meje always full house

No comments:

Post a comment