sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 20 September 2012

Suka duka buat kek


hai
Assalamualaikum...

Opocot kelas buat kek bawak anak kecik, nak kene nih, elele mesti lerr boleh , my sis ni n adik ipar .
Kalau orang lain memang lerr haru biru sambil buat kek denga lak anak lalak lalak nak susu...heee
Kelas nya sampai ke malam tuuu, fuyooooo siap bawak husband peneman duka dan lara, jangan marah, akak gurau gurau aje.
Penat gilerr katenye, memang lerr tuu , abihnye start nye dah tengahari ~ ORANG LAIN WAJIB JAM 9 PAGI EEEIKKK, KALAU START LAMBAT NANTI LEWAT HABIS BADAN PUN LONGLAI NANTI

Matahari tengah rembang orang kata, buat lak kek indulgent yang prosesnye memang banyak step dan banyak songeh gitu tapi rasenye harap2 puas hati  lerr ye bagi staf UM makan makan.


haaaa ini lerr rupenye kek indulgent, untuk rakan rakan lain kkzu tk ajo kek ni sbb nak menyiapkan nye mengambil masa yang panjang gitu.Wahhhh pandai adik manis buat kek.

 Muka penat eeihhhh, nak belaja kan harus tabah dek.Lepas ni boleh jadik taukeh kek ye adik manis...


wahhhh va va va...tepek betui betui tuu...


Adik ipar kkzu tak ketinggalan nak interprame ngan kek carrot...upahnye dapat lerr kkzu sepotong kek ni, sedap auwwwww hasil air tangan deela .

3 comments:

  1. bestnyaa kalau dapat belajar buat kek juga... tapi nak kena tabah yer...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa gitu ler nampaknye..renyah ckit je..

      Delete
  2. Assalamualaikum Zu :D
    Bestnya kalau dapat belajar buat kek...huhuhuhu
    Kat BP ni tak ada org nak ajar...hehehe

    ReplyDelete