sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 27 January 2021

PERIA GORENG ( ONLINE CLASS PJJ DAPURKAKZU )





 

ONLINE PJJ CLASS
PERIA GORENG
Mari belajar trick yang betul nak buat peria goreng
Nak buat makan sendiri boleh
Nak buat production homemade pun boleh
Boleh buat side income lumayan ni ye jika korang rajin berusaha

Rm20 sahaja

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video
.
1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp Dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group PJJ yang dibayar ( private group di facebook)
4. klik link tu lepastu klik button join group atau request untuk join group
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.

FB : ZURAINI ALIAS II


No comments:

Post a comment