sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday 4 July 2013

Oder CAKE ( DAPURKAKZU )

 hai..!!

Dah lama kkzu tak masukkan entry resepi2 kan,,masa kkzu sangat sangat membatasi utk kkzu mengexperimen resepi resepi baru tapi insyaallah bermulanya ramadhan kkzu akan ade sedikit masa nak berxperimen tuu tapi bergantunglah jugak pada energy badan ya..

Buat masa ni aktiviti kelas dan gambar kek oder yang dapat di paparkan.Orang mengenali kkzu dahulu sebab dok share share resepi dan gambar masakan  sehingga adekalanya tersalah share resepi sehingga membawa kemarahan orang.Maaf kan  kkzu ..!! sebab kkzu memang suka bershare share dengan rakan sekalian setakat mana yang kkzu tahu. Pengalaman mengajar supaya kite menjadi insan lebih baik.

kalau nak tahu mengenai harga dan jenis kek boleh KLIK DI SINI.Oder untuk raya juga sudah masuk berdikit dikit dan kelas buat kek juga berjalan seperti biasa.Bergantung pada yang berminat nak hadir pada bulan ramadhan sebab kebiaasaan nya pada bulan ini energy akan sedikit berkurangan @ bertambah segar gitu.Mudah mudahan.Kerja kan 1 ibadah,,tambahan di bulan yang mulia ini...
 cheesecake durian


 siap untuk di delivery kan

 ccmc
kek coklat moist

kek yang tak rugi anda oderr..mewahhh
black  white russian cake
hampir 3 kilo ..size 9
 russian kek

 rainbow cake

 russian cake

Monday 1 July 2013

Jom BELAJAR ( DAPURKAKZU )

 HAI..!!

Itu adelah rainbow cake.
Semasa kek berkaler kaler ini keluar di pasaran  dan menjadi popular seiring dengan beberapa jenis kek lagi termasuk lah red velvet ( rvc )  ianye menjadi terus menjadi kek pilihan cuma ramai orang telah mempelbagaikan topping nya mengikut citarasa memasing.
Kek di dalam DAPURKAKZU tiada yang ber topping buttercream kecuali   kek kecik kecik ( cupcake ).Kebanyakan nya menggunakan cheese dan fresh cream dan ganache.

Boleh Klik disini unutk mengetahui lebih lanjut mengenai kelas ya.. sedang melayer  indulgent cake..

 Zairana
Rainbow cake roses & double coklat indulgent
29 jun 2013
Kaler biru 2 tones menjadi pilihan zai..


 kawan sepejabat..

 enjoyyy..

 kaler biru menjadi pilihan..

 Azian dan Rohas bersama anak nya.
30 jun 2013
ccmc & rainbow cake

 kek di belah sama banyak ya..

 1 julai 2013


Siti fatimah dan Pah
1 julai 2013
rvc & rainbow cake roses