sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 3 March 2021

PJJCLASS ONLINE BISKUT DAHLIA/SEMPERIT





PJJ BISKUT LEGEND 🎉🎉

PJJ CLASS DAPURKAKZU
Dahlia jelita
Dahlia jelita custard
Dahlia classic
Semperit

Bunga bunga dahlia kekal cantik ya selepas di bakar❤
Yang bestnye bila makan cair dalam mulut korang

Semua package di atas hanya Rm20

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video
.
MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.

 

Saturday, 27 February 2021







 

PJJ ONLINE CLASS DAPURKAKZU
Gabungan biskut lama & baru
Jom grab class cookies raya

PJJ BISKUT RAYA VOLUME 6
BISKUT BUAH KANA
BISKUT SAMPAN BAHTERA
BISKUT PEANUT BUTTER
CRAZY OAT FINGERS COOKIES
CHUNKY NESTUM COOKIES


Semua resepi ni hanya OFFER RM30 dalam 1 pakej
.
kelas ini diajar secara online melalui facebook. setiap 1 pjj 1 private group di facebook. Setiap group lengkap kami susunkan :-
*Full video tutorial
*Resepi bergambar
*resepi dan info lengkap
*info bergambar
*tips dan notes
.
MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.

Thursday, 11 February 2021

Tart cadbury ( pjj class online dapurkakzu )







 

Tegap di luar
Melting di dalam❤
Itulah tart cadbury di dapurkakzu
Semua tu dalam satu pjj
Resepi tart yang boleh di pelbagaikan ye
PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS
BISKUT VOL 2
.
Dalam class ini kami pelbagaikan variety tart
Antaranya
*Tart Nenas(video)
*Tart Mawar ( video )
*Tart Chocolate ( info )
*Tart Cube/cube Chocolate(video)
*Tart Cheeseball ( video )
*Tart Cadbury ( video )
*Tart Nutella(video)
Tu story bab Tart aje, yang bestnye korang akan dapat juga Resepi/Video
*Almond London ( video )
*Untaian qaseh ( video )
*Letops Cranberry cookies ( video )
Yuran kelas ni hanya rm30 dalam satu pakej ya
kelas ini diajar secara online melalui facebook. setiap 1 pjj 1 private group di facebook. Setiap group lengkap kami susunkan :-
*Full video tutorial
*Resepi bergambar
*resepi dan info lengkap
*info bergambar
*tips dan notes
.
MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.

Tuesday, 9 February 2021

PJJCLASS ONLINE DAPURKAKZU


 

Berminat nak tambah pendapatan mai whatsapp kakzu❤
Tak pun buat untuk makan sendiri
Berbaloi dik🙋‍♀
Semua tu dalam satu pjj vol 2
Resepi tart yang boleh di pelbagaikan ye
Ada tambahan resepi & video almond london, cranberry crunchy dan untaian kasih

.

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.
www.wasap.my/+60176331252



Wednesday, 27 January 2021

PERIA GORENG ( ONLINE CLASS PJJ DAPURKAKZU )





 

ONLINE PJJ CLASS
PERIA GORENG
Mari belajar trick yang betul nak buat peria goreng
Nak buat makan sendiri boleh
Nak buat production homemade pun boleh
Boleh buat side income lumayan ni ye jika korang rajin berusaha

Rm20 sahaja

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar
Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video
.
1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp Dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group PJJ yang dibayar ( private group di facebook)
4. klik link tu lepastu klik button join group atau request untuk join group
5. kami akan approve kan secepat mungkin

MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736
.

FB : ZURAINI ALIAS II