sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday 3 August 2013

Cakes ( ODER RAYA )

Rainbow cake ( oder bulan ramadhan )

 HAI..!!

Biasa lahh kan kkzu ni...orang lain dan tutup dapur,,kkzu lak baru nak berasapkan dapor,,,haaaa sedang menyiapkan kek kek oder raya.

Untuk senarai harga kek boleh  KLIK DI SINI..

Kebanyakan kek kek ini telah di delivery kan ke sekitar lemah kelang, ade juga yang pickup sendiri di rumah kkzu.

 CARROT CAKE

 kek coklat moist

 rainbow cake

 kek karamel

 kek coklat moist

 ccmc

 blueberry marble cheese brownies

 kek coklat moist

 carrot cake

rainbow cake

Wednesday 31 July 2013

Mari BELAJAR buat cakes

Rohaya from Putrajaya
20 julai 2013
Rainbow cake & kek karamal


Hai..!!

Sebenarnye kelas dah berlalu hari tu,, baru nak upload ke blog.Di bulan ramadhan ni kkzu jarang main internet, tambahan pulak line telekom dah beberapa kali terputus, nak tunggu depe repair makan masa juga, Dah laaa beberapa keping gambar kek  hilang dalam memori,,hurrmm ape lagi kamera rosak la kan,,suruh ganti yang baru..haaaha, terpaksa beli sebab bagi kkzu kamera sangat penting untuk shoot gambar kek kek bagi tujuan mempromosikan kek kek yang telah di oder untuk di buat kenangan dan pasaran.

Esok khamis kkzu dah start baking kek untuk oder raya. Pastu cuti raya beberapa hari  dan start baking semula sebab oder selepas raya juga sudah di book oleh kengkawan.

Kelas di jangka bermula september tetapi jika nak datang bulan ogos boleh beritahu kkzu ya.

Ok laa ya,, selamat malam dan selamat menjalani ibadah berpuasa yang masih berbaki 7 hari.Semoga 10 malam terakhir menjadi malam yang paling bermakna buat semua .

Di sini kkzu juga mengucapkan takziah kepada keluarga 5 sahabat yang meniggal semalam di Johor akibat kemalangan jalan raya. Semuanya masih remaja. KKzu sangat sedih dan dapat merasai kesedihan ibu ibu kepada arwah. Semoga arwah arwah di tempatkan di kalangan orang orang beriman.Amin.