sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday 7 June 2012

photo wedding by RIDHWAN


 Syabas buat anakku Muhammad Ridhwan bin Shadan melangkah setapak lagi dalam dunia photograpy atas tunjuk ajar Paklang nye yang banyak sudah pengalamannye dalam dunia photograpy. Dengar elok elok ye ape yang paklang tuu ajar dan tanam dalam otak supaya lain kali boleh oleh di jadikan satu kerjaye yang hebat.

 Berpeluh peluh pengantin nye...jurukamera nye lebih lagi..

 Perkahwinan adikku zol & dilla


Tuesday 5 June 2012

wedding zul & deela


Hai, berjumpe kite kembali ye setelah 2 hari bercuti di kampung sempene wedding Zul & Dilla di Ipoh, Perak.Kkzu telah menggodak 3 biji kek untuk majlis tersebut di samping kek kek untuk makan makan.Ini adelah kek carrot yang kesemuanye ber cheese cream.

Sungguh terharu apebile majlis ini telah menemukan ramai saudara mara yang lame tak jumpe dari seluruh malaysia. Masih mengekalkan tradisi lame apebile kami bergotong royong mengerjakan kenduri kawin ini yang mane hanye kami adik beradik dan sepupu rapat bekerjasama bagai nak rak meraikan majlis ini. ...macam nak pengsan penat nye tau .Orang kampung pun kebanyakannye dah tua tua dan tak larat lagi nak berkampung. Makenye kamilah adik beradik bersatu hati mengerjakan majlis ini tetapi sungguh seronok dan meriah habis walaupun banyak kekurangan dari segi persiapannye...huhuhu so kepoh dan kepoci...

Bile time nak balik pulak jalan jem la pulak, dari ipoh sampai lak ke KL ...berkampung laaa pulak kat jalan raye . Ape pun kami sekelurga sangat sangat bersyukur selamat tibe dan dapat berjumpa sekalian saudara mara.


Ini pulak adelah kek red velvet cakes


Yang paling besar ialah kek rainbow cakes bercheese cream dan lapisan lemon fresh cream.

 Tema merah, putih ( krim ) dan peach

 Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan menjadi kenangan seumur hidup.Yani mapia photography is my young brother.Congrates my bro your magic photo...

Red velvet cakes

Rainbow cakes