sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 17 May 2019

PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS







PJJ DAPURKAKZU ONLINE CLASS

Harga yang sangat berbaloi untuk anda sedut ilmunya.
Cookies untuk sepanjang tahun.
Raya tak raya tetap menggookies u.
Ada viral Dania cookies yang Tak patut korang lepaskan😌

PJJ Biskut Raya Vol 3
a. Cruncy Qadbury ( qadbury on tops )
b. Dania cookies ( premium Taste )
c. Cornflakes Crunchy
d. Black Toffee

(Fee RM30 sahaja)

Kelas ini diajar secara online melalui facebook.
Setiap 1 pjj 1 private group di facebook.
Class yng sangat mudah korang nak faham dan belajar


Kami sediakan 👌
Resepi bergambar
Tips dapurkakzu
Full Video


1. Buat pembayaran dan beri resit pembayaran(hantar ke whatsapp dapurkakzu)
2. Beri nama FB
3. kami akan beri link ke group resepi yang dibayar di FB
4. klik link tu pastu tekan join
5. kami akan approve kan secepat mungkin


MAYBANK DAPURKAKZU ENTERPRISE
5628 3463 0736 


Whatsapp kami untuk senarai penuh PJJ online class Dapurkakzu
017 6331252 

No comments:

Post a Comment