sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 20 September 2017

COKLAT INDULGENCE


Hai...
Semua warga Malaysia tahu kek ini kannnnnn
Popular kan kek ini di mana mana
Ye ye betul kek ni dah lama di pasaran
Dah jadi kek evergreen
Masih menjadi kek kesukaan ramai
Kakzu juga dah tepek resepi bermacam macam versi

Kali ini resepi PJJ serta Video tutuorial lengkap
Memang kkzu nak ajar betul2 cara pro melalui Video MELALUI FB CLOSEGROUP
Nak shoot nye pun ade lebih kurang 50 shoot cut cut tetapi kkzu dah cantumkan menjadi 1 @ video sahaja
supaya pelajar pjj boleh bake kek dengan mudah dan senang faham

Okeh
Nak Oder / Kelas / PJJ Class
WHATSAP KKZU 017 6331252

IG : DAPURKAKZU
FB PAGE : DAPURKAKZU



No comments:

Post a comment