sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 11 July 2015

#MENU IFTAR







Menu yng sempat akak masak untuk berbuka puasa..
Yang pasti sambal belacan mesti mauuuu
Minggu depan isnin dah mula membaking utk oder kek raya,,pasti tak sempat masak..
Selamat berbuka puasa dari DAPURKAKZU

Saturday, 4 July 2015

#Dapurkakzu CAKES

 COKLAT INDULGENT
SIZE 9

 RUSSIAN CAKE
SIZE 9

 WALNUT CARROT CAKE
 SIZE 11
3 KILO

 OREO BLUEBERRY CHEESECAKE
SIZE 9

 RVC
 SIZE 9

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 18X 9
4 KILO

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9

 RUSSIAN CAKE

 COKLAT INDULGENT
SIZE 9

 COKLAT INDULGENT
SIZE 9

 KEK COKLAT MOIST

 CCMC

 RVC

 RUSSIAN CAKE

 KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT
MM & KITKAT

 CCMC

 CCMC

 KEK COKLAT MOIST

COKLAT INDULGENT
SIZE 9

hAI...
nAK ODER KEK BOLEH WHATSAP KKZU 017 6331252
ODER UTK HARI RAYA MASIH DI BUKA
DELIVERY SEKITAR LEMBAH KELANG

 KLIK SENARAI HARGA DAN JENIS KEK

Sunday, 28 June 2015

#KELASMEMBUATKEK


 HAI..
NAK HADIR BOLEH WHATSAP KKZU 017 6331252

klik UNTUK MELIHAT JADUAL JULAI & AUGUST

KLIK UTK MELIHAT JENIS2 KEK


 AYU

KEK UTK DI BAWA PULANG

 
JAPANESE COTTON CAKE

 
 AYU & AZRINA
BELAJAR 3 JENIS KEK
27 JUN 2015
 
KEK COKLAT MOIST, JAPANESE COTTON CAKE & MASCARPONE TIRAMITSU

Wednesday, 24 June 2015

Dapurkakzu KEK

 RVC
KEK COKLAT BCREAM CUPPY
 
 OREO BLUBERRY CHEESECAKE

CCMC

Salam...
hai..!!
Nak oder WHATSAP KKZU 017 6331252
Delivery ke sekitar lembah kelang dengan cas yng minima



iNSTA : dapurkakzu
 
 KEK COKLAT SIZE 18X9
4 KILO

CHEESE BROWNIES
RUSSIAN CAKE
 
 RAINBOW CAKE ROSES

 CCMC

 KEK COKLAT MOIST

RAINBOW CAKE ROSES
 
 KEK COKLAT MOIST

RUSSIAN CAKE 
 
 RVC
SIZE 18X9
4 KILO

 RVC


Sunday, 21 June 2015

Jom masak


Salam semua
Salam ramadhan yang ke empat berpuasa
Alhamdulillah dapat memasak utk berbuka puasa

Ayam masak lemak cili api
Sambal jawa ( KLIK RESEPI SAMBAL JAWA )
Ikan bilis petai cili api
Kerabu taugeh


KERABU TAUGEH

bahan bahan

500 gm taugeh ~ celur
10 batang kacang kelisa ~ potong halus
10 tangkai cili api ~ hiris
2 sudu besar udang kering ~ rendan & tumbuk halus
2 batang serai ~ hiris halus
1 labu bawang besar ~ hiris nipis
1/4 cawan air perahan asam jawa
2 sudu besar kerisik
1 batang bunga kantan ( pilihan )
300 gm kerang ~ rebus dan ambil isi nya
garam & gula secukup rasa

Campurkan kesemua bahan dan gaul sebati