sila lah KLIK ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 12 October 2015

Dapurkakzu CAKES oder

 MARBLE CHEESE BROWNIES

 WALNUT CARROT CAKE

 RAINBOW CAKE

 CCMC

 KEK COKLAT MOIST

 RED VELVET CAKE

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 18 X 9
4 KILO


 BLUEBERRY OREO CHEESECAKE

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 18 X 9
4 KILO

 CCMC

 KEK COKLAT MOIST

 RAINBOW CAKE
ROSES CHEESECREAM

 CCMC

 KEK COKLAT MOIST

 RVC
RED VELVET


 KEK COKLAT MOIST

 RVC

 RVC
ROSES CHEESECREAM

 RVC
ROSES CHEESECREAM


 KEK COKLAT MOIST

 RAINBOW CAKE DECO GANACHE

 KEK COKLAT MOIST


KEK COKLAT MOIST

Hai...!!
Nak oder WHATSAP KKZU YE 017 6331252
Boleh delivery ke sekitar lembah kelang atau pickup your self
Terima kasih semua yng terus menyokong product home made DAPURKAKZU

Thursday, 8 October 2015

KELAS DI DAPURKAKZU


 Geng berkaca mata !!

 qiuttttttttnye...AKAK suke sangat !!
ZOLIDIA, SITI AIDIL, ZAINIDA & ZAINON
3 OKTOBER 2015
RAINBOW CAKE ROSE, RVC, KEK COKLAT MOIST & CHEESE BROWNIES

 

 hahaaaa kak zainon
Macam potong kek befday jer tuuu

 Dah siapppppp
boleh balik dah...

 Balik nanti buat bunga swirl roses selalu tauuuuuuu


saya suke !!
NONI, EYRA & EMA
4 OKTOBER 2015
OREO BLUEBERRY CHEESECAKE, RAINBOW CAKE ROSES, CCMC & COKLAT INDULGENT


Hai...
Di atas adelah kelas berkumpulan ya
Seramai 4 orng...3 orng pun on jugak
Bermula jam 9.30 pagi hingga 4 petang termasuk makan tengahari, solat, borak borak & membaking & melepe kek. 
Jika boleh masa kelas buat sedikit catatan ya ape yng kkzu peringat kan dan tips tips yng di beri supaya bila balik rumah tidak lah lupa ya
Datang bawak pen sahaja.
Nak hadir boleh la WHATSAP KKZU 017 6331252
Ade lagi date yng boleh di penuh kan.
Harga rm 250 seorang...bawak balik sekotak kek bernilai rm 100 
 KLIK JADUAL KELAS
 

Sunday, 4 October 2015

Dpaur kakzu ( jom BELAJAR BUAT KEK )




1 OKTOBER 2015
SHIKIN & HAWA
4 JENIS KEK

KEK COKLAT MOIST, KEK KARAMAL, RUSSIAN CAKE & MASCARPONE TIRAMITSU
mula jam 9.30 hingga 3 petang
MEKASIH YE SUDI HADIR...buat kek selalu ya


Mula jam 9.30 pagi
Kelas habis jam 3 hingga 4 petang bergantung pada jenis kek nya
Rehat makan jap dan solat
Makanan tengahari dan TEMPAT solat kakzu sedia kan
Datang bawak badan aje dan balik bawak kek gituuuw
Ini kelas personal tapi bOLeh bawak sorang kawan aje...
Harga boleh WHATSAP KKZU 017 6331252...bergantung pada jenis kek.
Jika kelas berkumpulan rm 250 SEORANG seramai 4 ORANG
Partner bawak  sendiri atau kkzu gabungkan

klik JADUAL, JENIS KEK & HARGA





Monday, 28 September 2015

Dapurkakzu @ semanisgula CAKES


 CCMC
COKLAT CHEESE MOUSE CAKE


KEK COKLAT MOIST
 
 
 CCMC


 WALNUT CARROT CAKE

 RUSSIAN CAKE

 RUSSIAN CAKE
KEK COKLAT MOIST

 KEK KARAMAL

 COKLAT SPOUNGE CAKE


 KEK COKLAT MOIST
LOVE SHAPE
KITKAT & MM

 KEK COKLAT MOIST

 RUSSIAN CAKE
SIZE 11
3 KILO

 FUDGE BROWNIES

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9
2 KILO

 KEK COKLAT MOIST
SIZE 9

 NUTELLA FUDGE BROWNIES

 KEK COKLAT MOIST

RUSSIAN CAKE

Hai !!
WHATSAP KKZU JIKA NAK ODER YER 017 2473167
PICKUP ATAU KAMI DELIVERY KE SEKITAR LEMBAH KELANG
klik JENIS & HARGA

Thursday, 24 September 2015

PERSONAL CLASS ( DAPURKAKZU )

 
ZAZA DARI SEREMBAN
20 SEPT
 

Salam aidil adha..
Selamat hari raya qurban..
Kelas berlangsung sebelom raya baru2 ini..
Personal class makna nya belajar sorang2, bawak balik semua kek yang bersize 9 inci, berat 2 kilo.
Balik rumah buat kek selalu dan jangan peram resepi ya...hihi nnti ape yng di belajar semua lupa step
Nak hadir WHATSAP KKZU ya 017 6331252
KLIK INI untuk melihat jadual & jenis jenis kek serta bayaran

 ANA ~ BANDAR BUKIT MAHKOTA
18 SEPT
 
SU DARI KUALA LUMPUR
21 SEPT


Monday, 21 September 2015

JOM buat cakes

Ana dari UBe Caterer, Nilai
20 sept 2015

KLIK INI  untuk melihat jadual jenis kek & harga bayaran kelas.
Kelas Personal atau kelas berkumpulan.
Nak hadir Whatsap kkzu 017 6331252

Friday, 18 September 2015

GARLIC SPAGHETTI OLIO AGLIO






GARLIC SPAGHETTI OLIO OGLIO

 Menu ni di masak oleh anak kkzu RIDHWAN, kkzu memang tak berapa terror masak makanan barat ni..kalo suruh kkzu goreng ikan masin boleh lerrrrr..
Apa apa pun kzu nak share resepi ni ngan u ols
Bahan utama penyedap nya adelah minyak zaitun & bawang putih

BAHAN BAHAN
1/2 peket spagetti ( rebus mcm biasa di dalam air gelegak sehingga masak, masuk sedikit minyak suapaya spagheti x melekat selepas di toskan air nya )
10 ekor udang ~ pilihan
3 ekor sotong ~ pilihan
1 biji tomato ( belah kecik dan panggang dalam oven ) ~ mini tomato lagi cantik
1 sudu besar lada hitam
1 sudu kecil serbuk gravy ~ ade jual di pasaraya ~ dah rasa masin
1 sudu kecil daun pasley
1 sudu besar cili flake ~ ade jual di tesco
6 ulas bawang putih ~ hiris nipis
1/2 cawan minyak zaiton
daun ketumbar ~ hiris halus
garam sesedap rasa

CARA CARA
1. Panaskan minyak zaiton dengan api kecil, masukkan bawang putih, biarkan bawang putih masak dengan perlahan supaya minyak zaiton bersatu dengan bau bawang putih. Masak hingga kekuningan.Ketepikan
2. Gaul kan sotong dan udang dengan serbuk lada hitam dan garam.Goreng hingga masak.Sekejap sahaja.
3.Panggang buah tomato
4. Masukkan spagheti ke dalam MANGKUK BESAR. Masukkan bahan seafood, lada hitam, serbuk gravy, sedikit garam , cili flake, daun pasley, buah tomato, daun ketumbar  dan minyak zaiton bercampur bawang putih ( masukkan sedikit2 takut terlebih minyak )
Gaul sebati dan siap utk di makan.

SELAMAT MENCUBA




Wednesday, 16 September 2015

CAKES ~ KEK

 KEK COKLAT MOIST

 KEK COKLAT MOIST

 RUSSIAN CAKE

 WALNUT CARROT CAKE
SIZE 18 X 9
4 KILO
 RAINBOW CAKE
CHEESECREAM

 KEK COKLAT MOIST

 CARAMAL CAKE

 KEK COKLAT MOIST
4 KILO
SIZE 18 X 9

 WALNUT CARROT CAKE

 COKLAT SPOUNGE CAKE
FRESH CREAM

 KEK COKLAT MOIST


Nak oder WHATSAP KKZU YA 017 6331252
Boleh delivery atau pickup di rumah kkzu di Bandar Bukit Mahkota, bangi
KLIK SENARAI HARGA DAN JENIS KEK